V restavraciji Hotela Bohinj smo gostili Igorja Jagodica, z Michelinovo zvezdico nagrajenega chefa.
Bil je eden tistih večerov, ko smo imeli vse na dosegu roke: odlično družbo, okusno hrano in skrbno izbrano vinsko spremljavo. Že same jedi bi naredile ta dogodek nepozaben, a če dodamo živo glasbo pevke Nike Svetlin (z Žigo Jamnikom), je bilo popolno!
Popoln večer za ljubitelje hrane, vina in kulture
6 hodni meni sta pripravila naš chef Anže Skvarč in gostujoči chef Igor Jagodic. Okusen meni je bil poln majhnih in velikih porcij, vsaka s svojim posebnim okusom in obarvana z lokalno noto. Za zaključek smo si privoščili čudovite sladice – hišni tartuf je bil izjemen! Hrana je bila okusna, vino izvrstno in postrežba odlična.
Radi imamo dobro glasbo in izvrstne natakarje
Glasba je bila lepa popestritev večera. Nika Svetlin je nadarjena pevka, ki prepeva priredbe pesmi slovenskih in tujih izvajalcev. Vzdušje je bilo domače in prijetno, a še vedno elegantno in prefinjeno.
Kulinarični dogodek s chefom Igorjem Jagodicem v polno zasedeni restavraciji Hotela Bohinj je uspel!
Pozorni natakarji in sommelije, so stregli s pridihom atmosfere, napolnjene s toplo razsvetljavo in svečami ter živo glasbo v ozadju.
Večer, ki ga bomo pomnili in kmalu ponovili. Več informacij bo objavljenih na naši strani.