Kulinarični Užitki

Zajtrk

Naša bogata ponudba samopostrežnega zajtrka s svežim kruhom, rogljički, kakovostnimi siri naših najljubših lokalnih kmetovalcev, sveže pripravljene jedi iz jajc, sezonsko sadje, domači jogurti, kosmiči in še več.

Začnite dan na najboljši način – od 07. do 10. ure.

Zelo smo ponosni na naše sodelovanje z manjšimi lokalnimi kmetovalci, ki nam dobavljajo svoje izdelke in pridelke. Oznaka ”Bohinjsko” označuje pristnost lokalnih izdelkov in sestavin iz Bohinja.

A La Carte

Kosilo, večerja ali samo “nekaj malega za v usta”. Na voljo vam je naša kulinarična ponudba, kjer so v ospredju sezonsko obarvani meniji in lokalne sestavine. Izbirate lahko med široko ponudbo hladnih in toplih predjedi, glavnih jedi in sladic.

Ste Še Za Eno Pijačo?


V prijetnem vzdušju naše restavracije ali na sončni terasi boste našli popoln kraj za uživanje v odlični kavi ali aperitivu.


Priporočamo, da za večerjo rezervirate mizo vnaprej. Včasih lahko najdete prostor tudi brez rezervacije, vendar imajo ob večjem obisku gostje z rezervacijo prednost. Že pred prihodom nam sporočite, če imate težave z alergijami ali preobčutljivostjo za določena živila, da bomo te informacije posredovali naši ekipi v kuhinji.

Želite rezervirati sobo?

Poslovni dogodki in poroke:

Darilni boni:

Kje se nahajamo?

Ribčev Laz 45
4265 Bohinjsko jezero, Slovenija

RECEPCIJA

Delovni čas
00.00 – 00.00
Prijava: 15.00
Odjava: 11.00

RESTAVRACIJA

Delovni čas
Zajtrk: 7.00 – 10.00
Restavracija: 13.00 – 21.00
Bar: 7.00 – 22.00

WELLNESS

Delovni čas
Ponedeljek – petek: 13.00 – 22.00
Sobota – nedelja: 10.00 – 22.00

KONTAKT