VZEMI SI ČAS ZASE – ČAS ZA RETREAT!

 

Pridružite se nam v čudovitem ambientu Hotela Bohinj za čarobni retreat vikend, kjer bo potekal izbran program.

 

HOTEL BOHINJ RETREAT
REZERVIRAJ ZDAJ

Naši Dogodki

PRAZNIČNO OBARVAN DECEMBER V HOTELU BOHINJ

December je čas, ko se Hotel Bohinj odene v praznične barve. Za dodatno praznično vzdušje pa poskrbijo tudi posebna praznična dogajanja.

VEČ O TEM

OTVORITEV PRAZNIČNEGA DOGAJANJA

ob 18:00

Te dni nas je v Bohinju ponovno razveselil sneg. In z veseljem že pričakujemo novo smučarsko sezono. Še pred tem pa vas vabimo na otvoritev prazničnega dogajanja, ki se prične v petek, 9.12.2022 ob 18:00. Pocrkljali se bomo s kuhančkom, grele nas bodo žganice Krucefix in uživali bomo v koncertu Pia Nine in Bloomy Banda.

VEČ O TEM

KONCERT 3:rma

ob 19:00

To soboto se bomo predajali akustičnemu koncertu skupine 3:rma, ki ga sestavljata klasično izurjena kitaristka Urška Supej in vokalistka Maša But. Koncert je mešanica med glasbo in poezijo, jazzom, popom in folkom, catchy melodies in različnimi življenjskimi temami. Med drugim črpajo navdih glasbenikov, kot so Bob Dylan, Laura Marling in Leonard Cohen.

VEČ O TEM

KONCERT NIKA SVETLIN IN ŽIGA JAMNIK

ob 19:00

Sobota, 17.12. je čas za koncert. V praznično okrašenem ambientu Hotela Bohinj se bomo predali čudovitemu glasu Nike Svetlin, ob spremljavi pianista Žiga Jamnika.

VEČ O TEM

OBISK BOŽIČKOVE DEŽELE

ob 13:00

Razveselite otroke in jim letošnje praznične dni naredite spet pristne in naravne ter otrokom prižgite iskrice v očeh. Obiščite Božičkovo deželo, ki je daleč od ponorelega sveta, skrita med drevesi v bližini Bohinjskega jezera. 

VEČ O TEM

ŠAH-MAT

od 17:00 do 20:00

Za vse, ki imate radi izzive, vsak ponedeljek organiziramo tekmovanje v šahu. Igra, kjer se tradicija prepleta z zabavo.

VEČ O TEM

JUTRANJA REKREACIJA Z MONIKO

8.00 - 9.00

Jutranja aktivacija telesa za odličen začetek dneva.

VEČ O TEM

HIŠNE DEGUSTACIJE IZBRANIH VIN

s pričetkom ob 21:00

Dobrodošli na pokušino vin v prekrasni ambient Hotela Bohinj. Namenjena je vsem tistim, ki se želijo na enem mestu seznaniti s svetom vina, spoznati njihovo dušo ter okusiti najboljše kar naša prekrasna dežela ponuja.

VEČ O TEM

Kokica

20.00

Prišel je čas, ko dnevi počasi, a zagotovo postajajo vse krajši. Mi vas zato vabimo na naše kino večere, kjer bomo samo za vas predvajali izbrane video vsebine različnih žanrov.

VEČ O TEM

Pr’ kuriš

ob 18:00

Serija dogodkov na vrtu ob ognjišču. Ključni elementi so vselej precej enaki – prasketanje ognja, zvezdnato nebo in sezonske dobrote; izid pa prav vsakič edinstven.

VEČ O TEM