DOŽIVETJE HRIBOV’C

V osrčju Julijskih Alp je težko izbrati vzpetino, ki nam je najbolj všeč, saj je prav vsaka od njih nekaj posebnega. In vsak pravi »hribov’c« si želi osvojiti prav vse, s Triglavom vred.

Doživetje Hribov’c
REZERVIRAJ ZDAJ

Naši Dogodki

Potovanje k sebi

Potovanje k sebi je odkrivanje svoje notranje narave, ciljev in sanj. Na pot se podate preko skrbno zasnovanega programa, ki vzpodbudi notranje občutke in misli. Potovanje vam omogoči osebnostno rast in razumevanje samega sebe.

VEČ O TEM

ŠAH-MAT

od 17:00 do 20:00

Za vse, ki imate radi izzive, vsak ponedeljek organiziramo tekmovanje v šahu. Igra, kjer se tradicija prepleta z zabavo.

VEČ O TEM

JUTRANJA REKREACIJA Z MONIKO

8.00 - 9.00

Jutranja aktivacija telesa za odličen začetek dneva.

VEČ O TEM

HIŠNE DEGUSTACIJE IZBRANIH VIN

s pričetkom ob 21:00

V Hotelu Bohinj si lahko zagotovite svojo vinsko degustacijo z hišnim sommelier-jem. Popeljal vas bo skozi vse tri slovenske regije in se ustavil pri najvidnejših lokalnih predstavnikih.

VEČ O TEM

Kokica – kino večer

20.00

Za vse mlade in mlade po srcu - preživite večer v hišnem kinu, kjer bomo samo za vas predvajali izbrane video vsebine različnih žanrov.

VEČ O TEM

Pr’ kuriš

ob 18:00

Serija dogodkov na vrtu ob ognjišču. Ključni elementi so vselej precej enaki – prasketanje ognja, zvezdnato nebo in sezonske dobrote; izid pa prav vsakič edinstven.

VEČ O TEM

Prit’ probat

od 18:00 do 21:00

Vsak petek nam bodo izbrani slovenski proizvajalci in dobavitelji predstavili vrhunska vina, piva in tradicionalne žgane pijače.

VEČ O TEM

U Lajf!

Ob sobotah se dobimo v klubu. To je tisti prostor, ki je očem sicer nekoliko skrit, a zato toliko bolj skrivnosten. Pravi kraj za preživljanje sobotnih večerov.

VEČ O TEM

Lena nedelja

Najprej v savno, potem pa na večerjo. Posebni program v finski savni s savna mojstrom.

VEČ O TEM

GORENJSKI VETRIČ

ob 15:00, 17:00 in 19:00

Prepustite se našim savna mojstrom, da vas s spretnim vihtenjem brisače popeljejo do popolne sprostitve.

VEČ O TEM