DOŽIVETJE HRIBOV’C

V osrčju Julijskih Alp je težko izbrati vzpetino, ki nam je najbolj všeč, saj je prav vsaka od njih nekaj posebnega. In vsak pravi »hribov’c« si želi osvojiti prav vse, s Triglavom vred.

Doživetje Hribov’c
REZERVIRAJ ZDAJ

KULINARIKA

Pri nas ste zato, da vas razvajamo, in zagotovo ne boste razočarani. Saj vemo, da tudi sami dobro kuhate, ampak zdaj zaupajte našim kuharskim mojstrom in njihovemu občutku za sezonske ter tradicionalne slovenske pozdrave s sodobno in lokalno noto.

KULINARIČNI UŽITKI

Zajtrkuj kot kralj, privošči si kosilo ali uživaj v večerji ob kozarcu hišnega. Čas za razvajanje brbončic z lokalnimi dobrotami!

RESTAVRACIJA

Naša restavracija je z notranjostjo, ambientom in vrtom vpletena v bohinjske zgodbe izdelkov in tradicijo. Pri bifejskem zajtrku raziščite kotiček bohinjskih dobrot, čez dan uživajte v prigrizku na kakšni »dilci« ali ob domačih smutijih, si privoščite eno izmed hišnih sladic in zvečer večerjo. Ne skrbite – v takšnem ambientu restavracije ne bo manjkalo najboljšega iz Bohinja.

KMEČKA SOBA

Ko si boste zaželeli domačnosti bohinjskega okolja, vas pričakuje kmečka soba, kjer tradicija in les vstopita z vso toplino in pobožata vsako dušo ter zaigrata na srčnost vsakogar v prostoru. Tam se vsakdo sprosti in razvnamejo se debate, morda se razvijejo tudi nova prijateljstva in ljubezni.

VRT Z OGNJIŠČEM

Kaj je lepšega kot razprostrana trata z neponovljivim in enkratnim pogledom na Bohinjsko jezero in Julijske Alpe? Lepše je samo še to, da ste na ležalniku, da vas strežejo in da se dvignete z ležalnika samo zato, da ste bližje ognju. Ta nas, tako kot mir in zvezdnato nebo nad Alpami, navdušuje s starodavno mitologijo ognja – z zvokom, zublji, prasketanjem …

KLUB

Ja, lahko imate svoj klub in svoj slog zabave. En sam večer si lahko prilastite po svojem okusu in ga naredite nepozabnega. To je tisti klub, prostor in pogostitev, ki ga nimate doma. Večerna druženja med prijatelji – v zaključeni družbi in podprta z vinskimi degustacijami … Ja, to vaša družba potrebuje. To potrebujete vi. Tri korake stran od vsakdana.

Lunch paketi

Lorem Ipsum is simply dummy text industry. Lorem Ipsum has been the of type and scrambled it to make a type specimen book.

Lorem Ipsum is simply dummy text industry. Lorem Ipsum has been the of type and scrambled it to make a type specimen book.

Lorem Ipsum is simply dummy text industry. Lorem Ipsum has been the of type and scrambled it to make a type specimen book.

HIŠNE SPECIALITETE

Nikar ne zanemarite presenečenj, ki vam jih pripravljamo v Bohinju. Vprašajte, kaj vam priporočamo in nam zaupajte svoje želje – in zagotavljamo, da boste postreženi s priokusom lokalnega na vseh področjih, ne le kulinaričnih.

KONTAKT

hotelbohinj@alpinia-group.si

+386 (0)59 764 401

Delovni čas restavracije: 13.00 – 21.30

Zadnji termin za naročilo: do 21:00

Delovni čas bara: 7.00 – 22.00