Wellness

Vsak hotel, ki da nekaj nase, ima svoj velneški program. Mi smo ga razvili znotraj lastne filozofije, kjer lepoto narave povezujemo z alpskim zrakom, naravnimi elementi in klimatskimi naravnimi danostmi …

Z željo po zagotavljanju umirjenega ambienta, kjer se boste resnično sprostili, je wellness namenjen samo osebam starejšim od 18 let.

Savne

Finska in turška savna vas bosta očistili vseh grehov in sprostili vaše pore, da boste lahko dihali tudi skozi kožo. Po savnanju se boste lahko ohladili pri ledeni fontani ali skočili v masažni bazen, ki vas bo nežno pobožal po hvaležnem telesu. In zaživeli boste na novo.

Sam Js Pa Ti

Zasebni del wellnessa je zasnovan tako, da našim gostom omogoča popolnoma odmaknjen prostor za sprostitev v dvoje, z blagodejnim učinkom uporabe prav tako zasebne finske savne.

Fruštk U Vod

Doživite nekaj novega – lebdeči zajtrk v objemu Triglavskega narodnega parka.

V zasebnem kotičku wellnessa se boste v zunanjem masažnem bazenu razvajali s kozarčkom penine, zdravim in okusnim zajtrkom, predvsem pa s čudovitim razgledom na prekrasne Julijske Alpe – vsekakor nekaj, kar enostavno morate dodati na vaš seznam doživetij.

Storitev je na voljo od maja do oktobra 2023.

Masaže In Spa Tretmaji

Prepričani smo, da po celodnevnem smučanju, pohodništvu ali kakšni drugi aktivnosti, nič ne prija bolj kot to, da razbremenite in regenerirate svoje mišice. Za popoln zaključek dneva vas zato vabimo, da se prepustite razvajanju spretnih rok naših maserjev in uživate v našem wellnessu, ter tako razbremenite svoj tempelj – vaše telo.

Zunanji Masažni Bazen

Morda si predstavljate olimpijski bazen, kjer boste preplavali kilometre, mi imamo največjega v Sloveniji – Bohinjsko jezero. Naš hotelski bazen pa je takšen, da v njem ždite s pol priprtimi očmi, ker vas ves čas božajo vodni mehurčki. Se še spomnite, kako so vas v otroštvu žgečkali?

Počitek

Seveda je po savnanju čas za počitek. Zaslužili si ga boste! Vsak počitek terja svoje nadaljevanje z naslednjim počitkom. Pri nas je to še dodaten »čas zase« – v prostoru za počitek, kjer je pogled s kuliso gora osvežilen kot ledena fontana.

Soba S Solno Steno

Slovenija je zgodovinsko izjemna solna destinacija, ki je trgovino s soljo razvila tudi v rokovnjaštvo. Z nasmehom vstopite v sobo in se prepustite jodu in miru, kjer se boste nadihali slovenske navezanosti na sol. Vaša pljuča bodo dobila še dodatno energijo za pohode.

Kontakt

Delovni Čas

Želite rezervirati sobo?

Poslovni dogodki in poroke:

Darilni boni:

Kje se nahajamo?

Ribčev Laz 45
4265 Bohinjsko jezero, Slovenija

RECEPCIJA

Delovni čas
00.00 – 00.00
Prijava: 15.00
Odjava: 11.00

RESTAVRACIJA

Delovni čas
Zajtrk: 7.00 – 10.00
Restavracija: 13.00 – 21.00
Bar: 7.00 – 22.00

WELLNESS

Delovni čas
Ponedeljek – petek: 13.00 – 22.00
Sobota – nedelja: 10.00 – 22.00

KONTAKT