Sestanki in dogodki

V Hotelu Bohinj brezčasni šarm združujemo s sodobnim udobjem in izjemno gostoljubnostjo. Dovolite naši pozorni ekipi, da popestri vaš dogodek s pridihom lokalne note in postrežbe, ne glede na to, ali organizirate prestižno sejo odbora, organizirate uspešno konferenco ali gostite nepozabno gala prireditev.

Alpinia Hoteli Bohinj

Vaša vrata do nepozabnih doživetij.

Naša Prizorišča

Kapaciteta nočitev

138+ gostov

Prostori za dogodke

400+ m2 (4,305 sq. ft.)

Catering

120+ gostov

Restavracija

Naša restavracija je idealen prostor za poslovne ali družabne dogodke, različna slavja ter druge večje in manjše dogodke. V času kosil vam v prijetnem ambientu pripravimo tudi samopostrežni bife.

Kapaciteta: 120+

Konferenčna soba

Večnamenska konferenčna dvorana nam s svojo dovršenostjo in napredno opremo omogoča izvajanje različnih dogodkov po željah naročnika.

Maksimalna kapaciteta in možnosti postavitve:
U-postavitev: 26+
Učilnica: 30+
Kino: 50

Kmečka soba

Med poslovnimi srečanji, izobraževanji ali seminarji vas med odmorom za kavo postrežemo v naši kmečki sobi. S teraso s čudovitim razgledom na hotelski vrt je kot nalašč za manjše pogostitve in podobne priložnosti.

Bistro s pokrito teraso

Bistro ima prilagodljiv barski del in neopazno prehaja na sprednjo teraso, ki jo v neugodnih vremenskih razmerah enostavno zapremo. Normalno sprejme visoke mize in nudi catering, čemur sledi premik v klub, restavracijo ali druženje ob odprtem ognjišču.

Velika dvorana Vile Muhr

Vila Muhr odpira svoja vrata poleti 2024 in bo vključevala edinstveno dvorano. Ponujala bo sodobno in udobno opremo, primerno za poslovna srečanja in konference, gala večerje in poroke.

Veselimo se, da bomo razširili svoje kapacitete in vaše posebne dogodke naredili še bolj izjemne.

Pr' Kuriš

Ključni elementi so vselej precej enaki – prasketanje ognja, zvezdnato nebo in sezonske dobrote; izid pa prav vsakič edinstven.

Klub

Hotelski klub je s svojim ambientom idealen za prirejanje zabav za zaključene družbe, pokušanje buteljčnih vin ali za podobne večerne dogodke.

Kapaciteta: Sede 24+ / Stoje 60+

Vrt

Prostoren vrt je čudovita izbira za dogodke sproščenega tipa ter za različna druženja na prostem. S svojo čarobnostjo je nadvse primeren tudi za različna slavja in večerne dogodke.

Dovolite nam, da ukrojimo vaš dogodek. Zavedamo se, kako pomembne so podrobnosti, zato se jim vedno posvetimo in dogodek izpeljemo tako profesionalno, da vam je v zadovoljstvo in ponos. Ob upoštevanju vaših želja, pa se zmeraj trudimo preseči vsa pričakovanja. Prepustite se nam in naj bo za vaš dogodek poskrbljeno do potankosti. Naj bo edinstven, oseben in poseben.

Želite rezervirati sobo?

Poslovni dogodki in poroke:

Darilni boni:

Kje se nahajamo?

Ribčev Laz 45
4265 Bohinjsko jezero, Slovenija

RECEPCIJA

Delovni čas
00.00 – 00.00
Prijava: 15.00
Odjava: 11.00

RESTAVRACIJA

Delovni čas
Zajtrk: 7.00 – 10.00
Restavracija: 13.00 – 21.00
Bar: 7.00 – 22.00

WELLNESS

Delovni čas
Ponedeljek – petek: 13.00 – 22.00
Sobota – nedelja: 10.00 – 22.00

KONTAKT