Izredna destinacija si zasluži hotelski turizem

Mlado podjetje Alpinia Group upravlja več turističnih nastanitev v Bohinju. Pri tem jih žene mladostna zagnanost, sveže ideje in želja po ustvarjanju resnično dobrih zgodb. Kako se je začela zgodba Hotela Bohinj pojasnjuje Jure Repanšek, direktor Alpinia hotels.

Naši gosti si želijo miru in narave in ju tudi zelo cenijo…

Taka izredna destinacija si zasluži hotelski turizem in ga tudi potrebuje, kar odraža tudi povpraševanje po sobah. Vizija projekta pa ni samo v hotelirstvu, temveč gre tudi za široko kulturno in športno-rekreacijsko ponudbo, ki zadovolji mlade in mlade po srcu. “Naši gosti si želijo miru in narave in ju tudi zelo cenijo, hkrati pa so ob večerih željni zabave in dobre lokalne pijače ter jedače.”

Tudi materiali za prenovo so tako v veliki meri iz Bohinjske doline…

“Tukaj jim želimo priti naproti in zato smo tudi tesno povezani z lokalnimi pridelovalci in izvajalci,” opisuje Repanšek. Ne samo gostinska ponudba, tudi materiali za prenovo so tako v veliki meri iz Bohinjske doline. Obenem dodaja: “Kljub številnim opozorilom hitro ugotoviš, da so bohinjci vse prej kot pa zaprti, zadržani in zamerljivi ljudje.”

Video: Tosidos

H/T: Tosidos

Galerija

Najbolj srčne zgodbe

Želite rezervirati sobo?

Poslovni dogodki in poroke:

Darilni boni:

Kje se nahajamo?

Ribčev Laz 45
4265 Bohinjsko jezero, Slovenija

RECEPCIJA

Delovni čas
00.00 – 00.00
Prijava: 15.00
Odjava: 11.00

RESTAVRACIJA

Delovni čas
Zajtrk: 7.00 – 10.00
Restavracija: 13.00 – 21.00
Bar: 7.00 – 22.00

WELLNESS

Delovni čas
Ponedeljek – petek: 13.00 – 22.00
Sobota – nedelja: 10.00 – 22.00

KONTAKT