Gin iz naravnih zakladov Bohinjskih planot

Bohinj je v svojem bistvu oaza miru. Tudi v največjem turističnem vrvežu ponuja kotičke, kjer lahko poiščete čas in prostor zase. Hkrati pa je tudi prostor nenehnega navdiha, o čemer pričajo številna uspešna lokalna podjetja.

Integralni del gina sta visokogorsko ruševje in divja materina dušica

Destilarna Karakter je odličen primer. “Zakaj pa ne bi naredili gin iz lokalnih sestavin,” so se vprašali trije prijatelji in rodila se je ena najuspešnejših bohinjskih zgodb. Kdo bi si mislil, da sta integralni del gina lahko visokogorsko ruševje in divja materina dušica. Najbrž nihče, ki ne ljubi Bohinja in vseh naravnih danosti, ki jih ta ponuja.

Izjemno razvajanje za vaše brbončice, za katerega poskrbijo naši mojstri mešanja pijač in seveda fantje iz destilarne

Ponosni smo, da lahko sodelujemo s tako radovednimi in inovativnimi podjetniki. Na ta načn krepimo tudi naše vrednote. Vi pa ste deležni izjemnega razvajanja za vaše brbončice, za katerega poskrbijo naši mojstri mešanja pijač in seveda fantje iz destilarne. Izbira samo najboljših sestavin iz naravnega habitata v neposredni bližini zagotavlja, da je v vsako kapljico, vtkan tudi kanček duše te čudovite doline. Gin, kot ga še niste poskusili. Gin s karakterjem. Pravi Bohinjski gin. Karakter gin.

Galerija

Najbolj srčne zgodbe

Želite rezervirati sobo?

Poslovni dogodki in poroke:

Kje se nahajamo?

Ribčev Laz 45
4265 Bohinjsko jezero, Slovenija

RECEPCIJA

Delovni čas
00.00 – 00.00
Prijava: 15.00
Odjava: 11.00

RESTAVRACIJA

Delovni čas
Zajtrk: 7.00 – 10.00
Restavracija: 13.00 – 21.00
Bar: 7.00 – 22.00

WELLNESS

Delovni čas
Ponedeljek – petek: 13.00 – 22.00
Sobota – nedelja: 10.00 – 22.00
Počitnice in prazniki: 10.00 – 22.00

KONTAKT