Zimska pravljica v Bohinju – presojo prepuščamo vam

Dnevi so postali krajši in mnogi od nas čutimo čarobnost zime. Božične lučke na oknih, praznični venci na vhodnih vratih naznanjajo čas počitka. In kam je bolje pobegniti kot v Hotel Bohinj?

Bohinjska pokrajina, ki leži v osrčju Julijskih Alp, je slikovita zimska pravljica.

S svojimi zasneženimi gorami, zamrznjenimi gozdovi in ​​lesketajočim se jezerom je dolina Bohinjskega kota idealen kraj za pobeg od mestnega vrveža.

V Hotelu Bohinj lahko uživate v vseh užitkih smučišča in hkrati uživate v luksuzni namestitvi. Ne glede na to ali iščete romantičen oddih ali družinske počitnice, je paleta zimskih paketov zasnovana tako, da kar najbolje izkoristite svoje bivanje pri nas.

Smučanje in deskanje na snegu

Od smučanja in deskanja na pobočjih Vogla do krpljanja po neokrnjenih gozdovih – v Bohinju se za vsakogar najde nekaj. In ko končate z raziskovanjem za ta dan, se vrnite v Hotel Bohinj in uživajte v toplem zavetju našega wellnessa ali zaplavajte v ogrevanem bazenu. Dodamo še čudovit razgled na Bohinjsko jezero in okoliške gore in smučarski paket postane popoln način za sprostitev po dnevu, preživetem zunaj na mrazu.

Božična pravljica v Hotelu Bohinj

Za vse, ki v tem prazničnem času iščete nekaj posebnega, smo za vas pripravili kar dva paketa: Božična pravljica in Čarobni adventni trenutki. Vključujeta vse od praznično obarvane večerje s tremi hodi, pester tedenski program aktivnosti in vstop v wellness. Rezervirajte svojo nastanitev in medtem ko uživate v nepozabnih božičnih počitnicah prepustite, da naše osebje poskrbi za vse.

Galerija

Najbolj srčne zgodbe

Želite rezervirati sobo?

Poslovni dogodki in poroke:

Kje se nahajamo?

Ribčev Laz 45
4265 Bohinjsko jezero, Slovenija

RECEPCIJA

Delovni čas
00.00 – 00.00
Prijava: 15.00
Odjava: 11.00

RESTAVRACIJA

Delovni čas
Zajtrk: 7.00 – 10.00
Restavracija: 13.00 – 21.00
Bar: 7.00 – 22.00

WELLNESS

Delovni čas
Ponedeljek – petek: 13.00 – 22.00
Sobota – nedelja: 10.00 – 22.00
Počitnice in prazniki: 10.00 – 22.00

KONTAKT