Na drugem dogodku Na obisku smo gostili znano, z zeleno Michelinovo zvezdico in BIB Gourmand nagrajeno ekipo Restavracije Repovž.
Gostilna Repovž ostaja zvesta tradiciji, saj deluje v eni najstarejših stavb v svojem kraju, kjer živi in ustvarja že vsaj šesta generacija v njihovi družini. To je opaziti tudi na njihovih krožnikih, ki jih ustvarjajo z veliko strasti, ljubezni, dela in energije.
Skupaj z našo kuharsko ekipo postavljamo v ospredje doživetje pristnega lokalnega okolja z domačimi sestavinami in okusi, postavljenimi v sodobni svet.
Kljub modernemu pridihu ostajamo zvesti tradiciji – hoteli, ki jih upravljamo, postavljajo visoke standarde kakovosti v Bohinju. To lahko opazimo na krožnikih, ki jih ob obisku sestavijo naši kuharski mojstri in gostitelji.
Danes napovedujemo naš tretji dogodek iz serije Na obisku, kjer bomo gostili Hišo Linhart chefa Uroša Štefelina.