REZERVIRAJ ZDAJ

Naša scena, tvoj zvok – iščemo hišni bend, prva runda

ob 18:00

Prav kmalu pričenjamo s prvo predstavitvijo glasbenih izvajalcev Naša scena, tvoj zvok! – kjer iščemo hišni bend Hotela Bohinj, ki bo z nami glasbeno nadgradil sredine poletne večere.

V sredo, 17. maja 2023, smo pričeli s serijo dogodkov Naša scena, tvoj zvok! – kjer iščemo hišni bend Hotela Bohinj, ki bo z nami glasbeno nadgradil sredine poletne večere.

Na prvem sredinem tekmovanjem so se nam predstavili 4 zelo različni izvajalci. Z nami so bili:

  • Babooni
  • Tanja Lončar
  • Zasvoj
  • OCA band

Dogodek je potekal tudi preko live-streama na IG profilu Hotela Bohinj, kjer lahko 24 ur po dogodku lahko oddate svoj glas.

Glasovanje poteka na dva načina: polovico glasov je mogoče oddati prek spletnega glasovanja, drugo polovico pa prispeva izbrana žirija Hotela Bohinj. Tako bomo s skupnim glasom odločil o izboru finalistov in na koncu tudi o zmagovalcu tekmovanja. Sodelujte, podprite svoje favorite in soustvarjajte glasbeno dogajanje v Hotelu Bohinj!

Po izboru finalistov v juniju, natančneje 7. junija, bo znana zmagovalna skupina oz. izvajalec, ki bo postal hišni bend Hotela Bohinj.

Babooni

Babooni so glasbena zasedba, ki z veseljem pokaže svojo strast, ljubezen in iskrenost skozi svojo glasbo. Indie-rock je njihov glavni žanr, s pridihom psihadelike in funka. Skozi svoja besedila pa vas popeljejo skozi različne vidike odnosov med ljudmi, družbe ter skrivnostnih pojavov. V lanskem letu so izdali tudi svoj prvi album, Kjer se svet konča. Vabljeni k poslušanju tudi vi.

 

 

Tanja Lončar

Tanja Lončar je talentirana glasbenica, ki s svojim vokalom in citrami ustvarja čarobno vzdušje. Ne glede na to, ali zapoje pesmi kot so “Ledena”, “Pesek in dotik”, “Svet je tvoj” ali pa vas popelje s priredbami hitov kot so “Hallelujah”, “Sweet Child O’Mine” ali “You Raise Me Up”, bo zagotovo navdušila vse generacije. Njena glasbena pot se je začela že v glasbeni šoli Velenje, ko je imela komaj sedem let, in od takrat je osvajala odre širom države. Veseli smo, da smo jo gostili tudi pri nas.

Zasvoj

Skupina Zasvoj bo s svojim energičnim nastopom dvignila temperaturo na tekmovanju. Vsekakor bomo deležni glasbenega nastopa, ki bo s svojimi zvoki presenetil in navdušil publiko. S svojo edinstveno glasbeno kombinacijo bodo dokazali, da so pripravljeni narediti pravi preboj na glasbeni sceni. Vsekakor smo bili deležni odličnega nastopa.

OCA band, One Cupcake Away

OCA band pa prinaša popolnoma svežo in energično glasbeno izkušnjo. Njihov stil je prepleten z različnimi žanri, kar ustvarja edinstveno glasbeno vzdušje. Zagotovo vas bodo prepričali s svojo avtentičnostjo in strastjo do glasbe. Za svojo glasbo pravijo, da je ena sama mineštra. In ta mineštra se je prav odlično skuhala.