Aktivnosti

Povzdignite druženje z izjemnim dogajanjem, ki obljubljajo tako navdih kot avanturo.

Pustolovščine v naravi

Od navdušujočega rečnega kajaka do umirjene joge na supu. Osvojite brzice, dosezite nove višine s plezanjem in raziščite čudovito naravo s kolesi in pohodništvom.

In ko potrka zima, objemite mraz z vznemirljivim zimskim raftingom.

timsko delo in smeh

Povežite se v lovu na zaklad, tekmovanju v kanujih in izkusite Olimpijske igre po Bohinjsko. Sprostite potencial svoje ekipe z nepozabnimi team-building doživetji.

Kulinarične delavnice

Naučite se peči kruh v tradicionalnih keramičnih pečeh in raziščite lokalno kuhinjo s svežimi, domačimi sestavinami. Odkrijte tradicijo sirarstva, obiščite Muzej mlekarstva in uživajte v degustacijah. Naše kulinarične dogodivščine obljubljajo prijetno popotovanje v bohinjsko gastronomijo.

Navdihujoči vodeni izleti

Od vožnje z žičnico na Vogel in trekinga do slapa Savice do foto tur po koritih Mostnice in Hudičevem mostu – naša vodena doživetja razkrivajo srce Bohinja. Doživite čarobnost narave in ujemite nepozabne trenutke.

Dovolite nam, da ukrojimo vaš dogodek. Zavedamo se, kako pomembne so podrobnosti, zato se jim vedno posvetimo in dogodek izpeljemo tako profesionalno, da vam je v zadovoljstvo in ponos. Ob upoštevanju vaših želja, pa se zmeraj trudimo preseči vsa pričakovanja. Prepustite se nam in naj bo za vaš dogodek poskrbljeno do potankosti. Naj bo edinstven, oseben in poseben.

Želite rezervirati sobo?

Poslovni dogodki in poroke:

Darilni boni:

Kje se nahajamo?

Ribčev Laz 45
4265 Bohinjsko jezero, Slovenija

RECEPCIJA

Delovni čas
00.00 – 00.00
Prijava: 15.00
Odjava: 11.00

RESTAVRACIJA

Delovni čas
Zajtrk: 7.00 – 10.00
Restavracija: 13.00 – 21.00
Bar: 7.00 – 22.00

WELLNESS

Delovni čas
Ponedeljek – petek: 13.00 – 22.00
Sobota – nedelja: 10.00 – 22.00

KONTAKT