Poslovni dogodki

V izjemnem ambientu so poslovni dogodki pri nas možni zunaj na vrtu, na voljo pa vam je tudi več notranjih prostorov, ki so namenjeni široki paleti dogodkov za podjetja, skupine, izobraževanja ali vaše poslovne partnerje. Vsekakor bomo skupaj pustili izvrsten in nepozaben vtis.

Okusna kulinarika

Naši kuharji postrežejo z izjemno kulinariko, od slovenskih večerij z lokalnimi sestavinami do opoldanskih odmorov za kavo, okrašenih s prijetnim pecivom iz naše slaščičarne, s čimer poskrbijo za goste, da ostanejo polni energije in pripravljeni za produktivnost.

Skupinske aktivnosti

Dodajte energijo v svoja skupinska srečanja s poživljajočimi odmori. Ne glede na to, ali gre za dejavnosti team-buildinga na prostem ali kulinarične delavnice, ponujamo inovativne aktivnosti na naši lokaciji ali v okolici, da ohranimo nemoten tok kreative.

Prostorne sobe in suita

Naših 69 sob, vključno s Suito nudi gostom dovolj prostora za sprostitev po aktivnem dnevu sestankov. Naj omenimo prizore Bohinjskega jezera in gora Julijskih Alp.

Dovolite nam, da ukrojimo vaš dogodek. Zavedamo se, kako pomembne so podrobnosti, zato se jim vedno posvetimo in dogodek izpeljemo tako profesionalno, da vam je v zadovoljstvo in ponos. Ob upoštevanju vaših želja, pa se zmeraj trudimo preseči vsa pričakovanja. Prepustite se nam in naj bo za vaš dogodek poskrbljeno do potankosti. Naj bo edinstven, oseben in poseben.

Želite rezervirati sobo?

Poslovni dogodki in poroke:

Kje se nahajamo?

Ribčev Laz 45
4265 Bohinjsko jezero, Slovenija

RECEPCIJA

Delovni čas
00.00 – 00.00
Prijava: 15.00
Odjava: 11.00

RESTAVRACIJA

Delovni čas
Zajtrk: 7.00 – 10.00
Restavracija: 13.00 – 21.00
Bar: 7.00 – 22.00

WELLNESS

Delovni čas
Ponedeljek – petek: 13.00 – 22.00
Sobota – nedelja: 10.00 – 22.00
Počitnice in prazniki: 10.00 – 22.00

KONTAKT