Poslovni dogodki

V izjemnem ambientu so poslovni dogodki pri nas možni zunaj na vrtu, na voljo pa vam je tudi več notranjih prostorov, ki so namenjeni široki paleti dogodkov za podjetja, skupine, izobraževanja ali vaše poslovne partnerje. Vsekakor bomo skupaj pustili izvrsten in nepozaben vtis.

NAČRTOVANJE POSLOVNEGA DOGODKA

Načrtovanje poslovnega dogodka v Hotelu Bohinj mora biti nemoteno in brez stresa. Pod vodstvom naše izkušene ekipe za dogodke bo skrbno poskrbljeno za vsako podrobnost – od najfinejšega korporativnega pridiha do najveličastnejšega vrhunca. Delite z nami svojo vizijo in spremenili jo bomo v resničnost!

ODKRITJE KONFERENČNE DVORANE VILA MUHR
Vila Muhr bo kot dragocen artefakt razkrila svojo pripoved, v kateri se bodo prepletale zgodbe z relikvijami njene prvotne strukture.

Konferenčna dvorana, opremljena z najsodobnejšo tehnologijo, naravno svetlobo in 80 sedeži, bo poskrbela za različna srečanja in sestanke. Kljub sodobni opremi bo dvorana izžarevala toplino z leseno oblogo, ki bo notranjo eleganco brezhibno združevala z očarljivostjo terase.

Skupinske aktivnosti

Dodajte energijo v svoja skupinska srečanja s poživljajočimi odmori. Ne glede na to, ali gre za incentive dogodek, dejavnosti team-buildinga na prostem ali kulinarične delavnice, ponujamo inovativne aktivnosti na naši lokaciji ali v okolici, da ohranimo nemoten tok dogajanja.

Prostorne sobe in suita

Naših 69 sob, vključno s Suito nudi gostom dovolj prostora za sprostitev po aktivnem dnevu sestankov. Naj omenimo prizore Bohinjskega jezera in gora Julijskih Alp.

Okusna kulinarika

Naši kuharji postrežejo z izjemno kulinariko, od slovenskih večerij z lokalnimi sestavinami do opoldanskih odmorov za kavo, okrašenih s prijetnim pecivom iz naše slaščičarne, s čimer poskrbijo za goste, da ostanejo polni energije in pripravljeni za produktivnost.

Dovolite nam, da ukrojimo vaš dogodek. Zavedamo se, kako pomembne so podrobnosti, zato se jim vedno posvetimo in dogodek izpeljemo tako profesionalno, da vam je v zadovoljstvo in ponos. Ob upoštevanju vaših želja, pa se zmeraj trudimo preseči vsa pričakovanja. Prepustite se nam in naj bo za vaš dogodek poskrbljeno do potankosti. Naj bo edinstven, oseben in poseben.

Želite rezervirati sobo?

Poslovni dogodki in poroke:

Darilni boni:

Kje se nahajamo?

Ribčev Laz 45
4265 Bohinjsko jezero, Slovenija

RECEPCIJA

Delovni čas
00.00 – 00.00
Prijava: 15.00
Odjava: 11.00

RESTAVRACIJA

Delovni čas
Zajtrk: 7.00 – 10.00
Restavracija: 13.00 – 21.00
Bar: 7.00 – 22.00

WELLNESS

Delovni čas
Ponedeljek – petek: 13.00 – 22.00
Sobota – nedelja: 10.00 – 22.00

KONTAKT