Poslovni Dogodki

V izjemnem ambientu so poslovni dogodki pri nas možni zunaj na vrtu, na voljo pa vam je tudi več notranjih prostorov, ki so namenjeni široki paleti dogodkov za podjetja, skupine, izobraževanja ali vaše poslovne partnerje. Vsekakor bomo skupaj pustili izvrsten in nepozaben vtis.

Konferenčna Soba


Večnamenska konferenčna dvorana nam s svojo dovršenostjo in napredno opremo omogoča izvajanje različnih dogodkov po željah naročnika.

Maksimalna kapaciteta in možnosti postavitve:
U-postavitev: 26+
Učilnica: 30+
Kino: 50

Kmečka Soba

Med poslovnimi srečanji, izobraževanji ali seminarji vas med odmorom za kavo postrežemo v naši kmečki sobi. S teraso s čudovitim razgledom na hotelski vrt je kot nalašč za manjše pogostitve in podobne priložnosti.

Restavracija

Naša restavracija je idealen prostor za poslovne ali družabne dogodke, različna slavja ter druge večje in manjše dogodke. V času kosil vam v prijetnem ambientu pripravimo tudi samopostrežni bife.

Klub

Hotelski klub je s svojim ambientom idealen za prirejanje zabav za zaključene družbe, pokušanje buteljčnih vin ali za podobne večerne dogodke.

Vrt

Prostoren vrt z zunanjim ognjiščem je čudovita izbira za dogodke sproščenega tipa ter za različna druženja na prostem. S svojo čarobnostjo je nadvse primeren tudi za različna slavja in večerne dogodke.

Dovolite nam, da prav po krojaško ukrojimo vaš dogodek. Zavedamo se, kako pomembne so podrobnosti, zato se jim vedno posvetimo in dogodek izpeljemo tako profesionalno, da vam je v zadovoljstvo in ponos. Ob upoštevanju vaših želja, pa se zmeraj trudimo preseči vsa pričakovanja. Prepustite se nam in naj bo za vaš dogodek poskrbljeno do potankosti. Naj bo edinstven, oseben in poseben.

Želite rezervirati sobo?

Poslovni dogodki in poroke:

Kje se nahajamo?

Ribčev Laz 45
4265 Bohinjsko jezero, Slovenija

RECEPCIJA

Delovni čas
00.00 – 00.00
Prijava: 15.00
Odjava: 11.00

RESTAVRACIJA

Delovni čas
Zajtrk: 7.00 – 10.00
Restavracija: 13.00 – 21.00
Bar: 7.00 – 22.00

WELLNESS

Delovni čas
Ponedeljek – petek: 13.00 – 22.00
Sobota – nedelja: 10.00 – 22.00
Počitnice in prazniki: 10.00 – 22.00

KONTAKT