POROKa V HOTELU BOHINJ

Za najlepši dan v vašem življenju ne potrebujete le pravega partnerja, temveč tudi popolno poročno prizorišče. Če si želite poroke ob čudovitem Bohinjskem jezeru, sanjate o poroki v objemu gora ali pa bi se radi poročili v okolici veličastne narave, boste v Hotelu Bohinj zagotovo našli idealno poročno lokacijo.

NAČRTOVANJE VAŠE POROKE

Načrtovanje vašega velikega dne v Hotelu Bohinj ne sme biti stresno. Z našo podporo izkušenega poročnega tima bo vse potekalo brezhibno – od najmanjšega ljubečega detajla do izjemnega vrhunca. Povejte nam, kaj si želite, in uresničili vam bomo vaše sanje!

POROKA OB JEZERU

Izrečite svoje zaobljube ob bleščečem Bohinjskem jezeru in doživite čarobnost, ki jo prinaša neokrnjena narava. V Hotelu Bohinj se lahko zavezujete drug drugemu, obkroženi s čudovitimi naravnimi lepotami, ki bodo vašo poroko naredile resnično posebno.

KO SE POROKA KONČA...

V Hotelu Bohinj dajemo poudarek v vaše dobro počutje. Razvajajte se z bogatim zajtrkom, ki vam bo dal energijo za poseben dan, ali si privoščite sprostitev in uživajte v svojem času kot mladoporočenca v našem razkošnem Wellnessu.

POROKE IN VSE POVEZANo

Naš poročni tim v Hotelu Bohinj nikakor ni pozabil na druge pomembne dogodke, povezane z vašo poroko. Dobrodošli ste, da organizirate fantovščino ali dekliščino v našem hotelu, kjer bomo poskrbeli za nepozaben dogodek, poln smeha in veselja. Prav tako vas vabimo, da preživite vaše medene tedne občudovaje lepote Bohinja, ki vam bodo nudile romantično in razburljivo doživetje v objemu čudovite narave.

Z vami bomo skrbno in po meri pripravili vašo poroko v Hotelu Bohinj. Vsaki podrobnosti bomo namenili posebno pozornost in profesionalno izvedli poroko, ki vam bo v zadovoljstvo in ponos. Vaše želje bomo zavzeto prisluhnili in se potrudili, da jih ne samo izpolnimo, ampak jih močno presežemo. Pri nas lahko popolnoma zaupate, da bo vaša poroka pripravljena in izvedena v popolnosti, saj se trudimo, da bo edinstvena, osebna in posebna, tako kot ste vi in vaša ljubezen.

Želite rezervirati sobo?

Poslovni dogodki in poroke:

Darilni boni:

Kje se nahajamo?

Ribčev Laz 45
4265 Bohinjsko jezero, Slovenija

RECEPCIJA

Delovni čas
00.00 – 00.00
Prijava: 15.00
Odjava: 11.00

RESTAVRACIJA

Delovni čas
Zajtrk: 7.00 – 10.00
Restavracija: 13.00 – 21.00
Bar: 7.00 – 22.00

WELLNESS

Delovni čas
Ponedeljek – petek: 13.00 – 22.00
Sobota – nedelja: 10.00 – 22.00

KONTAKT