DOŽIVETJE HRIBOV’C

V osrčju Julijskih Alp je težko izbrati vzpetino, ki nam je najbolj všeč, saj je prav vsaka od njih nekaj posebnega. In vsak pravi »hribov’c« si želi osvojiti prav vse, s Triglavom vred.

Doživetje Hribov’c
REZERVIRAJ ZDAJ

Sam js pa ti

Za vse tiste, ki si želite malce več zasebnosti ali pa le malenkost bolj kvalitetno preživet čas v družbi vaše boljše polovice ali bližnjih prijateljev, imamo v našem wellnessu za vaše razvajanje na voljo tudi povsem privaten kotiček. V njem se lahko sproščate na vrhunski vodni postelji, ki deluje po principu breztežnosti, poleg tega pa vam je na voljo tudi čisto zasebna uporaba finske savne. 

VIP SPA ZA DVA

Zasebna finska savna, breztežnostni vodni postelji, zaseben kotiček z ležalniki in
svežim sadjem.

3h 152€

PAKETI

EJGAASVASAMA3h 195€
(zasebna finska savna, brez težnostni vodni postelji Starpool, 2x klasična masaža z aromatično svečo 45 min, zaseben kotiček z ležalniki in krožnik s svežim sadjem + prigrizek, penina, smoothie Detox ob odhodu)
HRIBOV’CA3h 196€
(zasebna finska savna, piling na brez težnostni vodni postelji Starpool, 2x klasična masaža s smrekovimi snopki 45 min, zaseben kotiček z ležalniki in krožnik s svežim sadjem + prigrizek, lokalno pivo Jezernik, smoothie Detox ob odhodu)
MEDENAPOEZIJA3h 184€
(zasebna finska savna, brez težnostni vodni postelji Starpool, 2x klasična masaža 45 min, zaseben kotiček z ležalniki in krožnik s svežim sadjem + prigrizek, smoothie Detox ob odhodu)

Nuvola Experience je inovativna in napredna terapija za regeneracijo duha in telesa, ki učinkovito pomaga pri blaženju
posledic vsakodnevnega stresa. Izvaja se na breztežnostni vodni postelji, ki daje občutek lebdenja. S sprostitveno terapijo
in s svojo napredno tehnologijo dajejo občutek popolnega lebdenja in breztežnosti.