VZEMI SI ČAS ZASE – ČAS ZA RETREAT!

 

Pridružite se nam v čudovitem ambientu Hotela Bohinj za čarobni retreat vikend, kjer bo potekal izbran program.

 

HOTEL BOHINJ RETREAT
REZERVIRAJ ZDAJ

HOTEL BOHINJ RETREAT

Vzemi si čas zase – čas za retreat!

Pridružite se nam v čudovitem ambientu Hotela Bohinj za čarobni retreat vikend, kjer bo potekal izbran program:

Joga z Moniko: Joga ponuja veliko koristi pri zdravljenju in preprečevanju zdravstvenih težav. Ena od glavnih zdravstvenih težav, s katerimi se danes soočamo vsi, je »stres«. Raziskave so pokazale, da joga zjutraj lahko pomaga zmanjšati stresne hormone in izboljša vašo produktivnost, zato jo moramo vključiti v našo vsakodnevno aktivnost.

Monika je licencirana osebna trenerka in prehranska svetovalka, ter organizatorka v velneški dejavnosti. Je zagrizena vsestranska športnica, bivša profesionalna plesalka jazz-baleta in hip hopa. Samo sebe smatra kot zelo energično, pozitivno motivatorko z nasmeškom na obrazu.

Bohinjska mitologija in vodena meditacija s Katjo: Katja Cesar je mednarodno certificirana učiteljica meditacije (MTTC, Indija, Rishikesh), avtorica in Access Bars Facilitatorka. S svojim delom želi prispevati vsem, ki v življenju iščejo več notranjega miru in povezavo z duhovnim svetom. Navdih za vodenje meditacij črpa tudi iz slovenskih poganskih korenin in bogate Bohinjske mitologije.

Voden pohod z Moniko: Bohinj je odlična izhodiščna točka za različne pohode, tako tiste nekajurne ture, kot celodnevne in seveda tudi večdnevne pohode po naših vršacih.

Odpravili se bomo proti dolini Voje, kjer bomo na cilju (slap Voje) naredili še 15-minutni aktivni odmor. Pohod traja nekje do 3 ure, razdalje pa je približno 14km. Priporočamo športno obutev, saj je večina poti makadamska, ter športna pohodna oblačila (nahrbtnik, vetrovka, športna oblačila, pohodne palice*).

Seminar refleksoterapije z Janiyo: Janiya Maja Žnidar, diplomirana fizioterapevtka z bogatimi izkušnjami s področja manualne terapije, tibetanske nevro – refleksoterapije stopal in alternativne medicine – Reiki.

Seminar –  Refleksoterapije za ženske za zdravo hormonsko ravnovesje in lajšanje bolečine, je praktična delavnica, ki vas bo navdihnila z novim znanjem in novimi prijemi, s katerimi si boste lahko pomagale odpraviti hormonska neravnovesja, uravnati vaš menstrualni cikel in zmanjšati občutljivost na stres ter izboljšati zdravje in spodbuditi naravne procese zdravljenja telesa.

Posebna ponudba vključuje:

 • 2x nočitev z zajtrkom (turistična taksa je že vključena v ceno)
 • 2x bogat samopostrežni zajtrk z lokalnimi dobrotami,
 • 2x strežena večerja,
 • 1x streženo kosilo,
 • 1x joga z Moniko
 • 1x Bohinjska mitologija in vodena meditacija s Katjo
 • 1x voden pohod z Moniko
 • 1x seminar refleksoterapije z Janiyo
 • neomejen vstop v wellness, ki vključuje: finsko in turško savno, zunanji masažni bazen, sobo za počitek s solno steno, tuš doživetja
 • brezplačno parkiranje,
 • brezplačen Wi-Fi.

Število mest je zelo omejeno, saj želimo vsem udeležencem zagotoviti najboljšo možno izkušnjo. 

Termin: od petka, 10. do nedelje, 12. februarja 2023

Cena: 398 EUR / osebo

Povpraševanje in rezervacije na: wellness@alpinia-group.si

ODPOVEDI POTRJENE REZERVACIJE:

 • 7 dni pred prihodom: brezplačna odpoved rezervacije,
 • 6-3 dni pred prihodom: plačilo 50 % naročenih storitev,
 • 2-1 dni / dan pred prihodom: plačilo 100 % naročenih storitev.

POGOJI ODPOVEDI REZERVACIJE ZARADI COVIDA-19

V kolikor vaše bivanje pri nas ni možno zaradi Covida-19, je odpoved rezervacije do 7 dni pred prihodom brezplačna (velja samo v primeru bolezni ali omejitev potovanj zaradi virusa). V tem primeru se že plačani avans odšteje pri naslednjem bivanju.

Pogoj za rezervacijo je predplačilo. Cene so v EUR in vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico do sprememb.

 

NE SPREGLEJTE DOGAJANJA V HOTELU BOHINJ

Vsak torek, četrtek in soboto, 08.00 – 09.00

Vsak petek, od 18.00

Vsako soboto, od 18.00