REZERVIRAJ ZDAJ

Naša scena, tvoj zvok – iščemo hišni bend, zadnja runda

ob 18:00

Tokrat je na vrsti še zadnja runda, ko se nam bodo predstavili izbrani glasbeniki v sklopu serije dogodkov Naša scena, tvoj zvok! Vabljeni, da se nam pridružite.

Tokrat je na vrsti še zadnja runda, ko se nam bodo predstavili izbrani glasbeniki v sklopu serije dogodkov Naša scena, tvoj zvok! – kjer iščemo hišni bend Hotela Bohinj.

Na zadnjem sredinem tekmovanjem so nam bo predstavilo pet zelo različnih izvajalcev. Z nami bodo:

  • RiNA
  • Duo Planet Acoustic
  • Sex Dolls
  • BOOOM!

Se vidimo v sredo, 31. maja na vrtu Hotela Bohinj. Pričnemo ob 18:00. V primeru slabega vremena se dogodek seli v notranjost hotela. Vabljeni!

V kolikor se dogodka ne morete udeležiti, vabljeni, da se nam pridružite preko live-streama na IG profilu Hotela Bohinj, kjer boste lahko oddali tudi svoj glas.

Glasovanje bo potekalo na dva načina: polovico glasov bo mogoče oddati prek spletnega glasovanja, drugo polovico pa bo prispevala izbrana žirija Hotela Bohinj. Tako bomo s skupnim glasom odločil o izboru finalistov in na koncu tudi o zmagovalcu tekmovanja. Sodelujte, podprite svoje favorite in soustvarjajte glasbeno dogajanje v Hotelu Bohinj!

Po izboru finalistov v juniju, natančneje 7. junija, bo znana zmagovalna skupina oz. izvajalec, ki bo postal hišni bend Hotela Bohinj.

RiNA

Rina je pevka in tekstopiska, glasbeno aktivna od leta 2013 naprej, raziskovalka bližnjih in daljnih. Leta 2019 se je predstavila na festivalu Melodije morja in sonca, in sicer s skladbo Svet. V zadnjih letih je izdala več singl’c Naprej, Lebdiva, Nič ne velja, Na pol poti in Brez obljub, ki so bile v slovenskem glasbenem in medijskem prostoru dobro sprejeti. Tokrat pa se bo predstavila tudi nam in našemu občinstvu.

Duo Planet Acoustic

Planet Acoustic ima dva stalna prebivalca, Teo in Grega. Na obisk vedno privabljata poslušalce z zvoki kitare in nežnega vokala. Njun akustični pop-rock stil vedno napolni celotni planet, njun glas pa se hitro širi po celotni galaksiji.

 

 

Sex Dolls

Sex Dolls so energičen trio, katerega člani prihajajo iz Slovenj Gradca, Mežice in Podgorja. Mladi Korošci, ki si utirajo svojo pot na slovenski glasbeni sceni, so začeli svojo zgodbo pisati v juliju leta 2022, svojo končno podobo pa je skupina dobila konec jeseni istega leta. Tako skupino zdaj sestavljajo Aljaž (kitara in voka), Nika (bass in backvokali) in Bono (bobni). Preigravajo glasbo, ki je mešanica več različnih zvrsti. Predvsem si želijo igrati avtorske pesmi, na katerih pridno delajo, a kljub temu vseeno radi zaigrajo kakšen cover od glasbenih skupin in glasbenikov, ki so jim v navdih. Tako se njihov repertoar razteza od Nirvane, Pink Floydov, Jimija Hendrixa, slovenskih punkerjev Niet in še mnogih drugih. V letošnjem letu obljubljajo novo avtorsko gradivo, katerega bodo predstavili preko medijskih platform in seveda tudi v živo.

 

 

BOOOM!

BOOOM! je mlada glasbena pop/rock skupina, ki jo v popolni live zasedbi sestavljajo trije glavni vokalisti ter frontmani Luka Cvetičanin, Patrik Mrak in Matevž Derenda ter ostali člani spremljevalnega banda. V zadnjih dveh letih delovanja so se domači publiki predstavili s kar nekaj avtorskimi deli, “Julija”, “Dvignem te”, “Briga me”, “Bo nita” ter najnovejšo uspešnico “Spomin” (v sodelovanju z Modrijani) , ki na YouTube-u beleži že več kot 290.000 ogledov v slabih nekaj mesecih od izdaje. Poleg avtorske glasbe, se na repertoarju po želji naročnika, lahko pripravijo tudi izvedbe svetovnih hitov. V letošnjem letu planirajo izdati tudi svoj prvi avtorski album