DOŽIVETJE HRIBOV’C

V osrčju Julijskih Alp je težko izbrati vzpetino, ki nam je najbolj všeč, saj je prav vsaka od njih nekaj posebnega. In vsak pravi »hribov’c« si želi osvojiti prav vse, s Triglavom vred.

Doživetje Hribov’c
REZERVIRAJ ZDAJ

NA OBISKU: Igor Jagodic

ob 18:00

Novo leto je čas za nove začetke. In tudi nove dogodke. Z januarjem pričenjamo s serijo dogodkov, ki smo jih poimenovali kar Na obisku. Gostili bomo priznane slovenske chefe, ki bodo kulinarične večere ponesli na še višji nivo. Prvi bo potekal že v četrtek, 26.1.2023, z nami pa bo Igor Jagodic.

Novo leto je čas za nove začetke. In tudi nove dogodke. V januarju začenjamo s serijo dogodkov, ki smo jih poimenovali kar »Na obisku«. Gostili bomo priznane slovenske kuharske chefe, ki bodo kulinarične večere ponesli na še višjo raven. Prvi dogodek bo že v četrtek, 26. 1. 2023, ko bomo gostili Igorja Jagodica.

Kljub temu, da ga večina že pozna, dovolite, da ga na kratko predstavimo.

Od leta 2012 vodi restavracijo Strelec, na Ljubljanskem gradu, kjer se je poleg glavnega chefa pred kratkim postal tudi partner. Pred tem si je bogate kulinarične izkušnje nabiral v blejskih hotelih Hotel vila Bled, Grand hotel Toplice, Hotel Astoria.

Njegov princip dela sloni na osnovah klasične francoske kuhinje in surovinah lokalnega izvora. Poleg natančno naštudiranih uravnoteženih okusov, velik poudarek daje na estetiko. Kar je na njegovih krožnikih tudi moč opaziti.

Za svoje delo je prejel tudi kar nekaj priznanj, in sicer 4 kape v mednarodnem vodiču Gault&Millau, v letu 2022 pa je bil okronan tudi z največjim priznanjem na področju kulinarike, Michelinovo zvezdico.

Njegova kuharska filozofija je zelo enostavna in sledi načelu: “Vse, kar postrežemo, mora biti  dobro!” Pri pripravi jedi uporablja primarno sezonske sestave ter čim več lokalnih sestavin.

Tokratno kulinarično doživetje bo obsegalo

6-hodni meni in penina dobrodošlice ob kurišču. 

Cena na osebo je 80 €.

Gostom je na voljo tudi vinska spremljava, ki skupaj z večerjo znaša 115 € / osebo.

Verjamemo, da bo chef Jagodic skupaj z ekipo Hotela Bohinj, ustvaril nepozaben večer.

Za več informacij in rezervacije nam pišite na:

hotelbohinj@alpinia-group.si.

Za vse udeležence večerje nudimo ob direktni rezervaciji (na naši spletni strani ali direktno na recepciji) tudi 20% popusta na bivanje pri nas – pri tem uporabite kodo NAOBISKU, veljavna je samo ob rezervaciji večerje in velja od 26. do 27.1.2023.

Vabljeni! Tudi zunanji gosti.