REZERVIRAJ ZDAJ

NA OBISKU: ekipa Hiše Linhart

ob 18:30

Pred nami je že tretji kulinarični dogodek Na obisku. Tokrat nas bo obiskala dobro poznana, z rdečo in zeleno Michelinovo zvezdico nagrajena ekipa Hiše Linhart. Tokratno kulinarično razvajanje bo potekalo v četrtek, 23.3.2023, s pričetkom ob 18:30.

Pred nami je že tretji kulinarični dogodek Na obisku. Tokrat nas bo obiskala dobro poznana, z rdečo in zeleno Michelinovo zvezdico nagrajena ekipa Hiše Linhart.

Ekipa Hiše Linhart daje v ospredje zgodbe, spisane na osnovi zaprašenih slovenskih sestavin in jedi. Zase pravijo, da na ta način predstavljajo bogastvo naše dežele. Njihov skrbno izbran meni je sestavljen iz lokalnih, ekoloških, tradicionalnih in sezonskih sestavin. Gostom pa na ta način omogočajo, da preko na videz preprostih jedi okusijo veličino naravnih sestavin.

Tako bodo s skupnimi močmi vrhunski kuharski mojstri pripravili edinstvene jedi, ki združujejo sodobne tehnike kuhanja s tradicionalnimi okusi slovenske kuhinje.

Tokratno kulinarično razvajanje bo potekalo v četrtek, 23.3.2023, s pričetkom ob 18:30.

Obsegalo bo: 6-hodni meni in penino dobrodošlice ob kurišču. 

Cena je 80 € / osebo.

Gostom je na voljo tudi vinska spremljava, ki skupaj z večerjo znaša 115 € / osebo.

Za več informacij in rezervacije nam pišite na:

hotelbohinj@alpinia-group.si.

Število mest je omejeno. Za potrditev rezervacije je potrebno plačilo avansa v višini 30 € / osebo.

Za vse udeležence večerje nudimo ob direktni rezervaciji (na naši spletni strani ali direktno na recepciji) tudi 20% popusta na bivanje pri nas – pri tem uporabite kodo NAOBISKU, veljavna je samo ob rezervaciji večerje in velja od 23. do 25.3.2023.

Verjamemo, da je pred nami še en nepozaben večer.

Vabljeni! Tudi zunanji gosti.