REZERVIRAJ ZDAJ

NA OBISKU: ekipa Gostilne Repovž

ob 18:30

Po prvem, razprodanem kulinaričnem dogodku z Igorjem Jagodicem, nadaljujemo z gostovanjem priznanih slovenskih kulinaričnih chefov. Tokrat nas bo obiskala dobro poznana, z zeleno Michelinovo zvezdico in oznako BIB Gourmand nagrajena ekipa Gostilne Repovž. Kulinarično razvajanje bo potekalo v četrtek, 23.2.2023, s pričetkom ob 18:30.

Po prvem, razprodanem kulinaričnem dogodku z Igorjem Jagodicem, nadaljujemo z gostovanjem priznanih slovenskih kulinaričnih chefov. Tokrat nas bo obiskala dobro poznana, z zeleno Michelinovo zvezdico in oznako BIB Gourmand nagrajena ekipa Gostilne Repovž.

V ospredje bomo postavili doživetje pristnega lokalnega okolja, domače sestavine in okuse, postavljene v sodobni svet. Kljub sodobnemu pridihu pa Gostilna Repovž ostaja zvesta tradiciji, saj delujejo v enem najstarejših objektov v njihovem kraju, kjer živi in ustvarja že najmanj šesta generacija v njihovi družini. Kar se pozna tudi na krožnikih, ki jih kreirajo z veliko strasti, ljubezni, dela in energije.

Kulinarično razvajanje bo potekalo v četrtek, 23.2.2023, s pričetkom ob 18:30.

Obsegalo bo: 6-hodni meni in penino dobrodošlice ob kurišču. 

Cena je 90 € / osebo.

Gostom je na voljo tudi vinska spremljava, ki skupaj z večerjo znaša 130 € / osebo.

Za odlično vinsko spremljavo naših jedi bo poskrbela ekipa Gostilne Repovž, za njihove jedi pa bo pripravil t.i. »wine-pairing« hišni sommelier ekipe Hotela Bohinj.

Za več informacij in rezervacije nam pišite na:

hotelbohinj@alpinia-group.si.

Število mest je omejeno. Za potrditev rezervacije je potrebno plačilo avansa v višini 30 € / osebo.

Za vse udeležence večerje nudimo ob direktni rezervaciji (na naši spletni strani ali direktno na recepciji) tudi 20% popusta na bivanje pri nas – pri tem uporabite kodo NAOBISKU, veljavna je samo ob rezervaciji večerje in velja od 23. do 24.2.2023.

Verjamemo, da je pred nami še en nepozaben večer.

Vabljeni! Tudi zunanji gosti.