REZERVIRAJ ZDAJ

KONCERT ANJA STRAJNAR & JEAN MARKIČ

ob 18:00

Ob sredah se dobimo pr' kuriš, kjer se bomo tokrat v prekrasnem ambientu predali čudovitemu glasu Anje Strajnar, ob spremljavi pianista Jeana Markiča.

Ob sredah se dobimo pr’ kuriš, kjer se bomo tokrat v prekrasnem ambientu predali čudovitemu glasu Anje Strajnar, ob spremljavi pianista Jeana Markiča.

Anja Strajnar je svojo pot začela s sodelovanjem v različnih zborovskih sestavih in z učenjem klasičnega načina petja. Že 10 let je umetniška vodja in glavni vokal zasedbe Akordika (med drugim so nastopili tudi v RTV oddaji Muzikajeto, na Festivalu Bled, na Trnfestu, itd.), ki izvaja glasbo iz muzikalov na lasten, unikaten način, ima glavno vlogo v glasbeno-gledališki predstavi »Grand pok, virtuozni kabaret«, v pevsko-plesni vlogi pa nastopa tudi v muzikalih: Mamma mia, Alpska saga ter Madagascar, jeseni 2019 pa bo nastopila v vlogi Joanne v Sondheimovem muzikalu Druščina.

Nastopa skupaj s pianistom Jeanom, nastop pa vključuje različne pop, rock in ostale zvrsti 90-ih let in današnjega obdobja.

Se vidimo v sredo, 24. 08. 2022 ob 18:00 na naši terasi. V primeru slabega vremena bo dogodek potekal v notranjosti hotela.

Vabljeni!