Ribčev Laz 45, 4265 Bohinjsko jezero
00386 (0) 59 11 33 54
info@hotelbohinj.si

Sprostitev, aktivni oddih in raziskovanje kulturne dediščine Bohinja

Ob našem hotelu se lahko sprostite s knjigo v roki ali pa se osvežite v Bohinjskem jezeru. V kolikor pa si želite aktivnega oddiha vam pa narava ponuja tako vodne športe (kajak, kanu, sup,…), kot tudi kolesarjenje, plezanje, jahanje, naš hotel pa je tudi odlična izhodiščna točka za pohodništvo in alpinizem po Julijskih vršacih. Voda nam ponuja tudi možnost ribolova in muharjenja v treh revirjih. Lahko pa raziskujemo zgodovino in kulturno dediščino Bohinjske doline.

  Hotel omogoča hišne ljubljenčke, v kolikor so vnaprej najavljeni.

  Brezžična internetna povezava je na voljo po celotnem hotelu.

  Parkirišče se nahaja pred objektom. 

»Bohinjska dolina – dolga odprta kotlina, skozi katero se pretaka v skalah rojena Savica s svetlo zelenimi vilinskimi vodami, sočnimi travniki z idiličnim čarom,iz tihega miru pozdravljajoče prijazne vasi, okrog gore slikovitih obrisov, zavite v temne smrekove gozdove, v višavah na oblakih praznični prestol Triglava.«

Dobrodošli v hotelu Bohinj

V neposredni bližini Bohinjskega jezera stoji Hotel Bohinj***, obdan z zelenjem in s čudovitim pogledom na gorske vrhove Julijskih Alp. Gostom so na voljo udobne standardne dvoposteljne sobe z možnostjo dodatnega ležišča in suite. Sobe so opremljene s kopalnico (tuš ali kad/WC), TV, telefon in sef. Večina enot ima balkon ali atrij. Nekaj sob je prilagojenih invalidom. V sklopu hotelske stavbe se nahajajo zajtrkovalnica, hotelski bar z zunanjim naravnim senčnim vrtom, dvigalo ter finska savna. V bližnji okolici se nahaja tudi veliko turističnih znamenitosti, restavracij, lokalov in trgovine s spominki.