DOŽIVETJE HRIBOV’C

V osrčju Julijskih Alp je težko izbrati vzpetino, ki nam je najbolj všeč, saj je prav vsaka od njih nekaj posebnega. In vsak pravi »hribov’c« si želi osvojiti prav vse, s Triglavom vred.

Doživetje Hribov’c
REZERVIRAJ ZDAJ

HIŠNE DEGUSTACIJE IZBRANIH VIN

s pričetkom ob 21:00

V Hotelu Bohinj si lahko zagotovite svojo vinsko degustacijo z hišnim sommelier-jem. Popeljal vas bo skozi vse tri slovenske regije in se ustavil pri najvidnejših lokalnih predstavnikih.

In vino veritas. Ne samo veritas ampak tudi zgodba. Zgodba kraja, tradicije, trdega dela in žuljavih rok. Zgodba strahu pred neobvladljivim sovražnikom…vremenom.

Toliko različnih krajev, družin in običajev, na tako majhnem območju. Ja Slovenija je čudež. In to se odraža tudi v vinogradništvu. Toliko lokalnih sort, sort ki so že skoraj izginile in pa tudi vsi svetovni velikani. Rebula, malvazija, pinela, zelen, modra frankinja, zeleni silvanec. To so le nekateri od naših predstavnikov določenih regij.

V Hotelu Bohinj si lahko zagotovite svojo vinsko degustacijo z hišnim sommelier-jem.

Popeljal vas bo skozi vse tri slovenske regije in se ustavil pri najvidnejših lokalnih predstavnikih.

Obvezna je predhodna rezervacija termina. Degustacija se izpelje ob vsaj dveh prijavljenih osebah

Cena za 5 vzorcev in majhen lokalni prigrizek znaša 45€ po osebi. Celotna degustacija bo podprta z obširnim znanjem in vsem kar paše zraven. Prepričani smo, da boste klub zapustili z razširjenimi obzorji in prijetnimi občutki.

Degustacije izvajamo tedensko, vsak torek, s pričetkom ob 21:00.

Prijave in povpraševanje pošljite na:  

hotelbohinj@alpinia-group.si