Loading dogodki

NAŠA SCENA, TVOJ ZVOK – IŠČEMO HIŠNI BEND, ZADNJA RUNDA

torek 11.07.2023
,
 
18:00 - 21:00
 
18:00

Tokrat je na vrsti še zadnja runda, ko se nam bodo predstavili izbrani glasbeniki v sklopu serije dogodkov Naša scena, tvoj zvok! – kjer iščemo hišni bend Hotela Bohinj.

Na zadnjem sredinem tekmovanjem so nam bo predstavilo pet zelo različnih izvajalcev. Z nami bodo:

  • RiNA
  • Duo Planet Acoustic
  • Sex Dolls
  • BOOOM!

Se vidimo v sredo, 31. maja na vrtu Hotela Bohinj. Pričnemo ob 18:00. V primeru slabega vremena se dogodek seli v notranjost hotela. Vabljeni!

V kolikor se dogodka ne morete udeležiti, vabljeni, da se nam pridružite preko live-streama na IG profilu Hotela Bohinj, kjer boste lahko oddali tudi svoj glas.

Glasovanje bo potekalo na dva načina: polovico glasov bo mogoče oddati prek spletnega glasovanja, drugo polovico pa bo prispevala izbrana žirija Hotela Bohinj. Tako bomo s skupnim glasom odločil o izboru finalistov in na koncu tudi o zmagovalcu tekmovanja. Sodelujte, podprite svoje favorite in soustvarjajte glasbeno dogajanje v Hotelu Bohinj!

Po izboru finalistov v juniju, natančneje 7. junija, bo znana zmagovalna skupina oz. izvajalec, ki bo postal hišni bend Hotela Bohinj.

11 julija, 18:00 - 21:00

Prihajajoči dogodki

Danes

Event Series U lajf!

U lajf!

Klub

Ob sobotah se spet dobimo v klubu. To je tisti prostor, ki je očem sicer nekoliko skrit, a zato toliko bolj skrivnosten. Pravi kraj za preživljanje sobotnih večerov. Dogodek je […]

Event Series Šah-mat

Šah-mat

Kmečka soba

Za vse, ki imate radi izzive, vsak ponedeljek organiziramo tekmovanje v šahu. Igra, kjer se tradicija prepleta z zabavo. V ta namen – no, tudi za vse druge dni v […]

Event Series Pr’ kuriš

Pr’ kuriš

Pr' Kuriš

Serija dogodkov na vrtu ob ognjišču. Ključni elementi so vselej precej enaki – prasketanje ognja, zvezdnato nebo in sezonske dobrote; izid pa prav vsakič edinstven. Druženje je namenjeno tako hotelskim […]