Loading dogodki

Izlet ob jezeru z Moniko

petek 25.07.2025
,
 
10:00 - 12:00
 
10:00

IZLET OB JEZERU

Petek, 10.00 – 12.00

Spoznavanje Bohinja, njegove zgodovine in naravne dediščine malo drugače. S turistično vodičko Moniko se boste peš odpravili od recepcije hotela Bohinj do Stare Fužine, ter po kolesarski poti vrnili nazaj.

Pohod je primeren za vse generacije, v slovenskem ali angleškem jeziku. Ob spremstvu otroka mora biti prisoten tudi eden izmed staršev.

Kaj potrebujem? Udobna oblačila in obutev.

Je še kaj kar moram vedeti? Za boljšo organizacijo prosimo vnaprej rezervirajte svoje mesto na recepciji.

Zbor: 9.55 na recepciji hotela.

Aktivnost je namenjena tako hotelskim kot zunanjim gostom. Za hotelske goste je udeležba brezplačna.

Za zunanje goste je cena 15 € / osebo. Cena je v EUR in vključuje DDV.

 

O NAŠI VADITELJICI: Monika je diplomirana organizatorka poslovanja v velneški dejavnosti. Je zagrizena vsestranska športnica, turistična vodička, osebna trenerka ter bivša profesionalna plesalka jazz-baleta in hiphopa. V prostem času zelo rada teče, izvaja športno jogo in dihalne tehnike sproščanja. Samo sebe smatra kot zelo energično, pozitivno motivatorko z nasmeškom na obrazu. Ne dvomimo, da vas bo prebudila in napolnila z energijo.

25 julija, 2025, 10:00 - 12:00

Prihajajoči dogodki

Danes

Event Series Šah-mat

Šah-mat

Kmečka soba

Za vse, ki imate radi izzive, vsak ponedeljek organiziramo tekmovanje v šahu. Igra, kjer se tradicija prepleta z zabavo. V ta namen – no, tudi za vse druge dni v […]

Event Series Pr’ kuriš

Pr’ kuriš

Pr' Kuriš

Serija dogodkov na vrtu ob ognjišču. Ključni elementi so vselej precej enaki – prasketanje ognja, zvezdnato nebo in sezonske dobrote; izid pa prav vsakič edinstven. Druženje je namenjeno tako hotelskim […]